Saturday, August 8, 2015

Vodootporni ajlajner

Leto je uveliko u toku, pa tako i vrućine, a mi eyeliner-addicts smo zato u većem problemu od vas "normalnih". Zato ja u šali vodootporni ajlajner zovem božijim darom. U polu-šali zapravo. Toliko ozbiljno shvatam ajlajner.
Šalu na stranu.
U svakom slučaju, ajlajner je jedna od bitnijih stavki u mom koferčetu sa šminkom, od onih koje svakodnevno koristim, i zaista mi je važno da mi u potpunosti odgovara. I, mislim da sam našla svoju srodnu dušu medju ajlajnerima, mada, iskreno, nisam ih puno ni isprobala, ovo mi je peti. Govorim o essence liquid eyeliner-u, waterproof. To je to, nema neko ime.
Meni je, prvo, u početku bilo jako teško da se naviknem na njegovu četkicu (koju ćete videti na slici), jer sam pre toga koristila onu najnajnajklasičniju četkicu za ajlajner, dakle onu koja je skroz mekana, kao slikarska, tanka... I dalje mi je ona omiljena i sa njom najpreciznije radim, ali ova je takodje odlična, pogotovo ako ste početnici sa ajlajnerom, onda je zaista toplo preporučujem. Takodje, ukoliko se početnik, dobro je što se ovaj ajlajner brzo i osuši, za nekih par sekundi, pa nema puno šansi da ga razmažete.
Pogodan je za izvlačenje mačkastog pogleda, isto koliko i za diskretnu liniju koja čini da trepavice izgledaju gušće.
Ja ajlajner stavljam ujutru, kad ustanem, i očekujem da traje ceo dan, do momenta kada ja odlučim da ga skinem, i to je jedna od bitnijih stavki. Ovaj essence ajlajner je u tome potpuno dosledan i to mu je najveći plus, sa mnom preživi gradski prevoz, znojenje, smrzavanje, fizičko, pa čak i plakanje. I zaista je vodootporan, u potpunosti, suze, znoj, bazen, sve preživi. Mada, bazen malo teže, jer se posle nekih 5,6 sati kupanja i sunčanja malčice ugrudva ali mislim da to zaista nije ništa strašno, dakle, za ceo dan na bazenu jednom popraviti ajlajner. Kad kažem "ugrudva se", mislim na to da jedan deo otpadne, skine se sa kapka, a drugi se malčice skupi i onda se naprave tačkice na kapku, ali, tada se prelako skida, dakle jednim pokretom maramice ste ga u potpunosti uklonili, bez ikakvih tragova i ostataka i bez problema ga možete naneti ponovo.
Što se tiče plakanja, i njega preživljava, i to ne samo ono kad pustite suzicu, dve, već baš ono pravo plakanje, da tako kažem.
Cena je, po mom mišljenju, smešna, dakle nekih 300 i nešto dinara, a ja ga stavljam već 5 meseci i kraj mu se ne nazire još uvek, a kada ga i potrošim, najverovatnije ću kupiti isti jer sam zaista zadovoljna.
Da li ste ga probali? Koji je vama omiljeni ajlajner?

8 comments:

  1. Baš super deluje :) moram da probam <3

    ReplyDelete
  2. Imam ovaj ajlajner,za cenu od 300 dinara ocekivala sam mnogo manje nego šro je pružio stvarno je fantastičan :)
    http://ivanastankovic99.blogspot.com/2015/08/hvar.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo, odnos cene i kvaliteta je i vise nego dobar :D

      Delete
  3. Imam isto njihov liquid eyeliner, s tim sto nije vodootporan. Odlican takodjee, izvlaci neverovatno :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ovo treći njihov, i svi su stvarno odlični po meni :D

      Delete
  4. Imala sam ga i nikako se nismo slagali, ostavljao je praznine i brisao se nakon par sati. Četkica je okej, ali su mi ipak draže tanje i savitljivije za što oštrije krilce :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Što se tiče četkice potpuno se slažem, a u šoku sam da se brisao posle par sati, ja sa njim i prespavam kad sam preumorna za skidanje šminke (znam da nije za pohvalu, psssst), i ujutru izgledam kao da sam se tek našminkalaa :D

      Delete